امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 21 November , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
شناسه خبر : 8937
  پرینتخانه » سینمایی, فیلم های در حال اکران, هنر وتجربه تاریخ انتشار : ۲۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱ |

جشنواره فیلم تصویر به پایان رسید

هفدهمین جشنواره فیلم تصویر با معرفی برترین فیلم‌های بخش چهل سال تهران تمام شد. به گزارش دبیرخانه تصویر سال، در آخرین روز از برنامه‌ی نمایش فیلم‌های هفدهمین جشنواره فیلم تصویر که شروع آن به بیش از پنج ماه پیش برمی‌گردد و به خاطر پاندمی کووید ۱۹ با تاخیر، تعطیلی و توقف همراه بود، یک مراسم […]

جشنواره فیلم تصویر به پایان رسید

هفدهمین جشنواره فیلم تصویر با معرفی برترین فیلم‌های بخش چهل سال تهران تمام شد.
به گزارش دبیرخانه تصویر سال، در آخرین روز از برنامه‌ی نمایش فیلم‌های هفدهمین جشنواره فیلم تصویر که شروع آن به بیش از پنج ماه پیش برمی‌گردد و به خاطر پاندمی کووید ۱۹ با تاخیر، تعطیلی و توقف همراه بود، یک مراسم ویژه و محدود به حضور برخی از داوران، مسوولان فرهنگی و برندگان بخش ویژه چهل سال تهران در تالار ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار شد تا منتخبان این بخش معرفی شوند.
آغاز مراسم با صحبت‌ها و گزارش سیف‌اله صمدیان دبیر هفدهمین نمایشگاه تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر همراه بود. او گفت: ما دردوره هفدهم، ایده پروژه‌ای را داشتیم با عنوان “چهل سال تهران” که مدیران سازمان زیبا سازی شهر تهران از این طرح استقبال کردند و قرار شد این طرح در دو بخش فیلم و هنرهای تجسمی انجام بشود یعنی چهل سال تهران از نگاه مستندسازان و عکاسان، گرافیست‌ها و کارتونیست‌ها.
صمدیان توضیح داد: قرار بود ۱۵ اسفند ماه همزمان با افتتاحیه خانه اتحادیه که بازسازی بسیارشایسته‌ای در آنجا توسط سازمان زیبا سازی انجام شده است، عکس‌ها، کاریکاتورها و پوسترهای منتخب چهل سال گذشته تهران در تعداد ۲۰۰ اثر رونمایی شود، و نمایش فیلم‌های منتخب به دلیل امکانات نمایشی در خانه هنرمندان باشد.
او با اشاره به اینکه از روز دوم اسفندماه که هفدهمین جشن تصویرسال در خانه هنرمندان آغاز شد، ناگهان کرونا همه چیز را تعطیل کرد، که نه خانه اتحادیه در روز پانزدهم افتتاح شد و نه بخش نمایشگاهی چهل سال تهران اضافه کرد: تا سه ماه هم خبری نبود، ولی از هشتم تیرماه شروع کردیم به نمایش پنجاه و یک فیلم منتخب چهل سال گذشته شهر تهران و بیست و شش فیلم مسابقه این بخش که تا روز بیست و سوم تیرماه ۹۹ ادامه داشت.
صمدیان گفت: آخرین فیلم این بخش که تا دقایقی دیگر نمایش داده می‌شود، فیلمی است با نام “از طهران تا تهران” از تولیدات مرکز فیلم تصویر که با طرح و تدوین “سهند صمدیان” از مجموعه پنجاه و یک فیلم مستند ماندگار درباره شهر تهران که نام‌های سینماگران بزرگ ایران را در خود دارد، تهیه شده است که علاوه بر رعایت بیان اطلاعات تاریخی شهر تهران، شیوه‌های تکنیکی و رویکردهای هنری و حسی فیلمسازان این مجموعه را نیز با تدوینی ویژه به نمایش می‌گذارد.
مستند “از طهران تا تهران” قرار است در کنار نمایشگاه هنرهای تجسمی که احتمالا از هشت مرداد ماه درخانه اتحادیه افتتاح خواهد شد هر روزه در سینما تک خانه اتحادیه به نمایش در خواهد آمد.
برزین ضرغامی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران قبل از اهدای جوایز بخش فیلم عنوان کرد: تشکرمی کنم از آقای صمدیان که در این ایام ناخوشایند وقت گذاشتند و این پروژه را به سرانجام رساندند. این کار سال‌هاست که شروع شده ولی اینجایی که ما پیوستیم، دوست داشتیم یک کار و فرصتی باشد که هم هنرمندان عزیز بتوانند بهتر در این برنامه‌ها شرکت کنند و تولیدات خلاقانه‌تری داشته باشند و هم ما بتوانیم آن فعالیت‌ها را که آغاز شده، بهتر رسانه‌ای کنیم و فرصتی باشد برای پرداختن بیشتر به آن چیزی که باید درباره تهران بدانیم و بسازیم؛ بار دیگر از آقای صمدیان و هیأت محترم داوران و همه هنرمندان عزیزی که در این وانفسا و روزهای سخت، کمک کردند و این جشنواره را به ثمر رساندند، تشکر و تقدیر می کنم.

بعد از نمایش مستند “از طهران تا تهران”، برندگان بخش فیلم ” چهل سال تهران” به‌شرح زیر معرفی شدند و جوایز خود را نماینده هیات داوران بخش فیلم، احمد محیط طباطبایی، برزین ضرغامی (مدیرعامل)، یاسر جعفری- معاون توسعه و برنامه‌ریزی، بهروز فتخی و مجتبی موسوی – معاون سابق سازمان زیبا سازی، به‌همراه شهرام گیل آبادی مدیر عامل خانه تئاتر دریافت کردند.

برندگان مسابقه بخش فیلم ویژه “چهل سال تهران”
اینجا تهران است/ کارگردان: سعید حدادی
قصه بولوار/ کارگردان: داود اشرفی
خلا/ کارگردان: حمید قدرتی
سه فیلم برگزیده این بخش برنده ی تندیس ویژه و دیپلم افتخار به همراه جایزه نقدی به مبلغ سی میلیون ریال و هدایای فرهنگی از سوی تصویرسال و سازمان زیباسازی شهر تهران شدند.

تهران/ کارگردان: میر کیان روشن نیا، برنده لوح تقدیر و هدایای فرهنگی از سوی تصویرسال و سازمان زیباسازی شهر تهران شد.
اینجا به تمام آزادی ام فکر می کنم/ کارگردان: محمد حسنی، برنده جایزه ویژه هیات داوران شامل تندیس ویژه، دیپلم افتخار و هدایای فرهنگی از سوی تصویرسال و سازمان زیباسازی شهر تهران شد.
اینجا کن است، اینجا کن نیست / کارگردان: علیرضا غفاری برنده جایزه ویژه دبیر جشنواره شامل تندیس ویژه، دیپلم افتخار و هدایای فرهنگی از سوی تصویرسال و سازمان زیباسازی شهر تهران شد. علیرضا غفاری کارگردان فیلم ” اینجا کن است، اینجا کن نیست” برنده جایزه ویژه دبیر جشنواره قبل از دریافت جایزه خود درباره فیلم از طهران تا تهران از شهردار تهران به عنوان یک شخصیت فرهنگی‌ که تهیه کننده فیلم هم بوده، این فیلم را باید همه مدیران ارشد بلدیه تهران ببینند. پیام فیلم را بشنوند پیام مستتر در آن را با تدوین فوق العاده‌ای که صورت گرفته است .

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.