امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 24 November , 2024
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ - 23 جماد أول 1446
شناسه خبر : 11773
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱ |

بی‌تاثیر بودن داروهای معروف در درمان کرونا / ۳ جزء موثر در بهبود این بیماران

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید اینکه بسیاری از داروهای معروف در درمان کرونا در عین بی‌تاثیر و کم تاثیری، عوارض جانبی خطرناکی نیز دارند، گفت: همراهان بیماران کرونایی از درخواست داروهای متعدد خودداری کنند؛ چراکه مراقبتهای پزشکی و پرستاری و استفاده از اکسیژن و بعضی داروهای ضد التهاب معمولی تاثیر اصلی را در بهبود […]

بی‌تاثیر بودن داروهای معروف در درمان کرونا / ۳ جزء موثر در بهبود این بیماران

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید اینکه بسیاری از داروهای معروف در درمان کرونا در عین بی‌تاثیر و کم تاثیری، عوارض جانبی خطرناکی نیز دارند، گفت: همراهان بیماران کرونایی از درخواست داروهای متعدد خودداری کنند؛ چراکه مراقبتهای پزشکی و پرستاری و استفاده از اکسیژن و بعضی داروهای ضد التهاب معمولی تاثیر اصلی را در بهبود بیماران دارند.

دکتر ایرج حریرچی در گفت و گویی، با اشاره به وضعیت کرونا در تهران، گفت: در استان تهران هنوز میزان بستری به ترخیص روزانه ۱.۵ الی ۲ برابر بیشتر است.

وی افزود: آمار  ۵۳۰۰ بیمار بستری و ۱۲۰۰ بیمار در تخت های ویژه در تهران، نگران کننده است.

حریرچی درباره داروهای مورد استفاده در بیماری کرونا و اصرار برخی خانواده ها نسبت به مصرف دارویی خاص برای بیمارشان، ادامه داد: لازم است تاکید کنیم که مطالعه جامع و چند قاره ای سازمان بهداشت جهانی بی تاثیر بودن داروهای معروف در درمان کرونا را نشان داد. در عین حال اکثر قریب به اتفاق داروهای دیگر هم یا بی تاثیر یا بسیار کم تاثیر هستند.

وی گفت: بسیاری از این داروها در عین بی تاثیر و کم تاثیری، عوارض جانبی خطرناکی نیز دارند.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: بر همین اساس همراهان بیماران کرونا از درخواست داروهای متعدد خودداری کنند؛ چراکه مراقبت های پزشکی و پرستاری و استفاده از اکسیژن و بعضی داروهای ضد التهاب معمولی تاثیر اصلی را در بهبود بیماران دارند.

حریرچی تاکید کرد: همکاران محترم در مراکز درمانی، راهنماهای بالینی ابلاغی کمیته علمی معاونت درمان را جهت درمان بیماران مبتلا به کار گیرند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.