امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
۸۹۰ هزار شغل در هالیوود به خاطر کرونا از دست رفت
صنعت سرگرمی آمریکا در طی بحران پاندمی کرونا تا کنون بیش از ۸۰ درصد از ۸۹۰ هزار شغل خود را از دست داده است. کارشناسان این آمار را هراسناک توصیف کردند.
به گزارش تسنیم به نقل از هالیوود ریپورتر، کاترین بارگر، رئیس هیئت ناظران لس آنجلس، آماری را که از جلسه روز سه شنبه کارگروه اقتصادی به دست آمد را اعلام کرد.
روز چهارشنبه، کاترین بارگر، آماری «هراسناک» منتشر کرد که نشان می دهد تا چه اندازه همه گیری بیماری ویرانگر کووید ۱۹ بر روی حرفه های صنعت سرگرمی تاثرگذار بوده است.
وی گفت: بخش اعظمی از تعداد ۸۹۰ هزار کارکنان صنعت فیلم و سرگرمی هالیوود به دلیل تعطیلی گسترده با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، بیکار شده اند.
در این جلسه که به تاثیر کرونا بر کلیه مشاغل پرداخته شد اعلام شد که یک میلیون نفر کار خود را در لس آنجلس از دست داده اند و حتی رستوران ها نیز بیش از ۸۰ درصد از کارکنان خود را اخراج کرده اند.
طبق این آمار از دوازدهم ماه مارس تا کنون ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تنها در ایالت کالیفرنیا از کار بیکار شده اند که اینچنین آماری حتی در دوره رکود بزرگ اقتصادی آمریکا نیز ثبت نشده است. به گفته خانم بارگر، تاثیر پاندمی کرونا بر مشاغل کوچک به حدی بوده که بخشی از آن هیچگاه قابل بازگشت به شرایط قبل نخواهد بود ازینرو ضرورت بازگشایی هرچه زودتر مشاغل و بخش های اقتصادی و هنری احساس می شود هرچند باید در شرایطی کاملا ایمن بازگشایی ها صورت گیرد و جامعه از جنبه جلوگیری از اثرات شیوع ویروس کرونا مهیا باشد.
بارگر گفت: راهنمایی بهداشت عمومی باید در اولویت هر اقدامی باشد که قرار است انجام شود. زمان مبنا و اولویت اصلی است و کارها باید با مسئولیت پذیری انجام شود.
او در این جلسه اعلام کرد که چهارم جولای برای شروع بازگشایی ها خرده فروشی ها، رستوران ها و مال ها مشخص شده است. او البته چهارشنبه بازگشایی مراکز تفریحی را هم به این فهرست افزود و حتی از بازگشایی زود هنگام برخی از بخش ها قبل از چهارم جولای خبر داد.
این کارگروه شامل ۱۳ عضو است که به نمایندگی از مشاغل، تجاری، خدماتی، زیرساخت ها، صنایع غذایی، هنر و فرهنگ، رسانه های دیجیتال، غیر انتفاعی، ورزش و بخش های آموزش و پرورش، که هر یک طرح ها و برنامه های خود را در مورد نحوه بازگشایی به بهترین شکل ارائه می دهند.
در این کارگروه، «جف شل» مدیرعامل کمپانی یونیورسال، نماینده بخش فیلم و رسانه های دیجیتال است.
امید کنونی این است که اکثریت قریب به اتفاق سالن های سینما در ایالات متحده به موقع بازگشایی شوند چراکه دو فیلم بسیار مهم «Tenet» از کریستوفر نولان، که قرار است در تاریخ ۱۷ جولای و یک هفته بعد نیز فیلم «مولان» محصول دیزنی در ۲۴ جولای اکران خواهند شد و پس از شرایط بحرانی فعلی میتواند شروع بسیار خوبی برای سینماداران و فیلمسازان باشد.
لس آنجلس و نیویورک به ترتیب دو بازار بزرگ سینماروهای کشور از نظر درآمد، برای این برنامه ها به ویژه در مورد فیلم سینمایی «Tenet» بسیار حائز اهمیت هستند.
سینماها، مانند سایر مشاغل عمومی، آماده هستند اقدامات فاصله گذاری اجتماعی، از جمله کاهش صندلی را طبق دستور مقامات بهداشت محلی اعمال کنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.