امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 24 November , 2024
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ - 23 جماد أول 1446
شناسه خبر : 7361
  پرینتخانه » آخرین اخبار, سینمایی, ویژه تاریخ انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲ |

«کشتارگاه» عباس امینی در راه اکران آنلاین

در ادامه اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی، احتمالا «کشتارگاه» عباس امینی هم وارد این چرخه می‌شود.
«کشتارگاه» عباس امینی در راه اکران آنلاین

در ادامه اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی، احتمالا «کشتارگاه» عباس امینی هم وارد این چرخه می‌شود.

«کشتارگاه» با بازی مانی حقیقی، حسن پورشیرازی، امیرحسین فتحی و باران کوثری به عنوان چهارمین فیلم امینی در جشنواره فجر سال قبل رونمایی شد و حالا این فیلمساز در روزهای تعطیلی سینما و آینده نامعلومی که پیش روی اکران سال ۹۹ است از احتمال نمایش آنلاین فیلم جدید خود خبر می‌دهد.

او در این باره به ایسنا گفت: با همراهی سرمایه‌گذار در حال تحقیق و مشورت برای اکران آنلاین فیلم «کشتارگاه» هستم، چون اگرچه از صمیم قلب راضی به چنین کاری نیستم ولی واقعیت این است که فکر می‌کنم با توجه به شرایطی که پیش از این هم وجود داشته، نتوانم از پس ماجرای پیچیده اکران عمومی بربیایم چون به هر حال در این سال‌ها انحصاری در اکران وجود داشته است و به نظرم من در آن قدرتی ندارم.

وی با حمایت از اکران‌های آنلاین ادامه داد: این اتفاق می‌تواند فرصتی برای فیلم‌های مستقل باشد که مردم بتوانند آن‌ها را ببینند و به مرور بازدید و بیننده آن‌ها هم بیشتر می‌شود. این اکران حتی به آنچه من همیشه ایده‌آلم بوده کمک می‌کند، چون به نظرم باید به زمانی برسیم که به جای اینکه بگوییم یک فیلم چند میلیارد تومان فروخته، بگوییم چند نفر آن را تماشا کرده‌اند. از این طریق حداقل آمار دقیقی از تعداد مخاطبان به دست می‌آید. البته تاثیرگذاری پرده و تماشای فیلم روی آن یک چیز دیگر است ولی این هم ظرفیتی است که دنیا به سمت آن رفته و با توجه به شرایط فعلی بیشتر هم رونق گرفته است.

امینی اضافه کرد: با این حال من هم با توجه به شرایط مشغول ‌بررسی هستم تا به اکران آنلاین فیلم برسیم. البته از آنجا که صدای فیلم «کشتارگاه» برای پرده سینما تنظیم شده بود، اگر قرار باشد به صورت نسخه اینترنتی پخش شود لازم است صدای آن تغییر کند چون ممکن است یک نفر روی موبایل فیلم را ببیند و باید متناسب با مدیوم جدید صدا را تنظیم کنیم.

این کارگردان که همانند بسیاری دیگر از مردم روزهای کرونایی را بیشتر در خانه گذرانده، علاوه بر تماشای فیلم، کتابی را هم برای چاپ آماده کرده است.

او در این باره توضیح داد: من یکسری داستان و خاطره از دوران بعد از جنگ در آبادان داشتم که احساس می‌کردم هیچ وقت قابلیت فیلم شدن ندارند و حداقل توان من به لحاظ پرودکشن آنقدر نبود که برای ساختنش اقدام کنم، به همین دلیل از مدتی قبل فکر کردم بهتر است آن‌ها را در قالب یک کتاب تصویری روایت کنم؛ یعنی کتاب فرمتی دارد که انگار یک فیلم را تماشا می‌کنید. این کتاب در همین ایام تمام شد و باید ناشری پیدا کنم که بشود آن را چاپ کرد.

انتهای پیام

| منبع خبر : ایسنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.