امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
هنرمندی که کارتن را به مجسمه تبدیل میکند
یک هنرمند آمریکایی از کارتن برای خلق مجسمههایی در ابعاد واقعی و آثار هنری استفاده میکند. یک نقاش آمریکایی به نام «وارن کینگ» از کارتن برای آثار هنری که بازتابی از اصالت چینی او هستند استفاده میکند. او که یک هنرمند ساکن نیویورک است در سالهای گذشته بیشتر به خلق آثار هنری با استفاده از […]
یک هنرمند آمریکایی از کارتن برای خلق مجسمههایی در ابعاد واقعی و آثار هنری استفاده میکند.
یک نقاش آمریکایی به نام «وارن کینگ» از کارتن برای آثار هنری که بازتابی از اصالت چینی او هستند استفاده میکند.
او که یک هنرمند ساکن نیویورک است در سالهای گذشته بیشتر به خلق آثار هنری با استفاده از کارتن مشغول بوده است.
«کینگ» مهارت کار با کارتن را از زمانی که برای کودکانش با استفاده از جعبههای کهنه کاردستی درست میکرد به دست آورده است. او پس از گذشت سالها ساخت ماسک، زره و اسباببازیهای کارتنی به ساخت آثار واقعیتری همچون چهره روی آورد.
این هنرمند معتقد است، به تصویر کشیدن حالات صورت انسان به تغییرات بسیار ریز بستگی دارد و با ایجاد تغییرات میلی متری حالت و عواطف یک چهره به طور کامل تغییر میکند؛ بنابراین سالها تجربه برای ساخت ماسکهای کارتنی در خلق این مجسمهها بسیار تاثیرگذار بوده است.
«کینگ» معتقد است یکی از نکات جالب درباره استفاده از کارتن برای خلق مجسمه محدودیتهایی است که کارتن ایجاد میکند؛ چراکه با استفاده از چوب، سفال یا سنگ سهولت بیشتری برای شکل دادن اشکال مختلف وجود دارد. اما با روشی که او برای ساخت مجسمهها انتخاب کرده است، محدودیتهایی وجود دارد. برای مثال این هنرمند از دو قانون برای ساخت این مجسمهها استفاده میکند : اینکه کارتنها را نباید مچاله کرد و آنها را به طور غیرطبیعی تا زد. این به آن معناست برای نشان دادن حالتهای مختلف چهره فقط میتوان تاحدی کارتن را به یک سمت خمیده کرد که با این کار امکان نشان دادن حالتهای کروی و گرد چهره انسان وجود ندارد پس باید از روشی استفاده کرد که خطای دید باعث شوند بخشهایی از صورت کروی و گرد دیده شوند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.