امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Tuesday, 3 December , 2024
امروز : سه شنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۳ - 2 جماد ثاني 1446
شناسه خبر : 13850
  پرینتخانه » تآتر, در حاشیه, فرهنگی, ویژه تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶ |

مطالبات اهالی تئاتر به کمیسیون‌های مجلس ارجاع داده شد/ در انتظار پاسخ

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری صبا، دیروز یکشنبه ۱۴ دی‌ماه تجمع جمعی از هنرمندان تئاتر مقابل درب شمالی مجلس شورای اسلامی در سکوت برگزار شد. درباره نتیجه این تجمع و درخواست هنرمندان و واکنش نمایندگان مجلس به این تجمع با شهرام گیل آبادی مدیرعامل خانه تئاتر و ایرج راد رییس هیات مدیره خانه تئاتر گفتگویی داشتیم. شهرام گیل‌آبادی درباره پیگیری‌های مسئولان گفت: از مسئولان هنوز کسی […]

مطالبات اهالی تئاتر به کمیسیون‌های مجلس ارجاع داده شد/ در انتظار پاسخ

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری صبا، دیروز یکشنبه ۱۴ دی‌ماه تجمع جمعی از هنرمندان تئاتر مقابل درب شمالی مجلس شورای اسلامی در سکوت برگزار شد.

درباره نتیجه این تجمع و درخواست هنرمندان و واکنش نمایندگان مجلس به این تجمع با شهرام گیل آبادی مدیرعامل خانه تئاتر و ایرج راد رییس هیات مدیره خانه تئاتر گفتگویی داشتیم.

شهرام گیل‌آبادی درباره پیگیری‌های مسئولان گفت: از مسئولان هنوز کسی پیگیری نکرده است اما به ما اطلاع دادند، نامه‌ای که به مجلس و رییس مجلس تحویل داده شد به کمیسیون فرهنگی، کمیسیون تلفیق و کمیسیون اجتماعی ارجاع داده شده است.

وی در پایان عنوان کرد: هنوز پیگیری ویژه‌ای انجام نشده و خبری هم به ما نداده‌اند ولی ما همچنان پیگیر هستیم.

در این گردهمایی که به علت شیوع ویروس کرونا فقط اعضای هیات مدیره مرکزی خانه تئاتر و نمایندگان هیات مدیره انجمن‌های گوناگون حضور داشتند، بخشی از مطالبات جامعه تئاتری به صورت بیانیه‌ای خوانده شد که ایرج راد نیز در پاسخ به خبرنگار صبا درباره وضعیت پیگیری‌های صورت گرفته بیان کرد: در حال حاضر زمان چندانی نگذشته است. ما بیانیه را به داخل مجلس برای نمایندگان، کمیسیون‌های مختلف و رییس مجلس فرستاده و منتظر جواب هستیم.

در متن بخشی از این بیانیه آمده است: «از شما می‌خواهیم:

۱- در راستای توجه به معیشتِ خانواده‌ی کلانِ تئاتر در سراسرِ ایران، حقوق ایامِ بیکاری و تسهیلاتِ بیمه و درمان و دارو در نظر گرفته شود.
۲- جهتِ تولید آثار نمایشی، و رفعِ خسارت‌های ناشی از شیوعِ ویروسِ کرونا، برای تمامِ گروه‌ها، اعم از حرفه‌ای و دانشجویی، صحنه‌ای و خیابانی، کودک ‌و نوجوان، عروسکی، و آئینی و سنتی بودجه‌ی مکفی و در شأن اختصاص یابد.
۳- تخصیصِ کمک‌های مالیِ بلاعوض و وام‌های با سودِ کم برای خانواده‌ی شریف تئاتر که بیش از ۱۰‌ماه بیکاریِ مطلق را با نجابت و شکیبایی تحمل کرده‌اند.
۴- برای جلوگیری از تعطیلیِ دَم‌به‌دَم و روزافزونِ تئاترهای خصوصی که نقشِ مهمی در تولیدِ نمایش و بدنه‌ی تئاترِ ایران دارند، ردیفِ بودجه‌ی حمایتی در نظر گرفته شود.
۵- تعیین مستمری برای سرپرستِ خانوارهای کم‌بضاعت، و پرداخت اجاره‌های معوقه‌ی مسکنِ آنان.
۶- افزایش بودجه حمایتی تولید تئاتر در کشور
آقایان و خانم‌ها
کشوری که تئاتری پویا ندارد، فرهنگ در آن رو به زوال و سقوط است. وجودِ تئاتر در یک سرزمین نشان از مردم‌سالاری و آزادی بیانِ آن سرزمین دارد. اکنون که دولت تدبیر و امید، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری و مرکز هنرهای نمایشی برای برون‌رفت از این بحران تلاشی نمی‌کنند یا توان لازم برای برون‌رفت از این مشکلات را ندارند، زمانِ آزمونِ بزرگِ شمایان فرا رسیده است. ثابت کنید که دغدغه‌ی ایرانی آباد و متعلق به همه‌ی ایرانیان در وجودِ شما هست.

جامعه‌ی ‌بزرگِ تئاتر ایران»

فروغ گشتیل

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.