امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
فارابی بابت ۶۰ درصد مالکیت «رستاخیز» ۱۷ میلیاردتومان پرداخته است
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی،گفت: این بنیاد ۶۰ درصد از سهم مالکیت فیلم «رستاخیز» را به مبلغ ۱۷ میلیاردتومان خریداری کرده است. به گزارش خط سوم هنر، علیرضا تابش، دبیر سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، گفت: سینمای کودک باید برای ذائقه کودک امروز باشد و جشنواره امسال، ترکیبی از هر دو گروه […]
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی،گفت: این بنیاد ۶۰ درصد از سهم مالکیت فیلم «رستاخیز» را به مبلغ ۱۷ میلیاردتومان خریداری کرده است.
به گزارش خط سوم هنر، علیرضا تابش، دبیر سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، گفت: سینمای کودک باید برای ذائقه کودک امروز باشد و جشنواره امسال، ترکیبی از هر دو گروه فیلمهای برای کودک و فیلمهایی درباره کودک است.
وی افزود: از اردیبهشت امسال به طور جدی و بعد از مصوبه شورای سیاستگذاری جشنواره، ما گفتوگوهای فشردهای در حوزه ویاودیها، بخش خصوصی و صاحبان آثار داشتیم و از این نظر، جشنواره امسال تنها جشنوارهای است که پیش از شروع، جلسات فشردهای با دستگاههای مختلف داشته است.
دبیر جشنواره۳۳ اظهار داشت: امسال تمامی بخشهای جشنواره مجازی است. مراسم افتتاحیه و اختتامیه هم بهصورت مجازی پخش میشود. خانه جشنواره در تهران و اصفهان، فیلمهای سینمایی را برای صاحبان آثار پخش میکنند و جلسات گفتوشنود هم با اهالی رسانه برگزار میشود. ضمن آن که در اصفهان هنرمندان به صورت خاص و با دعوت حاضر میشوند و مخاطبان به شکل محدود شاهد آثار جشنواره خواهند بود.
وی ادامه داد: امسال شاهد رشد ۲۰ درصدی در فیلمهای ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، بودیم. سال گذشته هفت فیلم بلند داستانی داشتیم، اما امسال ۱۲ فیلم داریم.
تابش درخصوص مهیا کردن بستری برای اکران مناسب فیلمها پس از جشنواره، گفت: پلتفرمها این قول را دادهاند که بعد از جشنواره، فیلمهای برگزیده جشنواره را اکران آنلاین کنند. سال گذشته در طول جشنواره یک ارزیابی اقتصادی با حضور تهیهکنندگان و صاحبان آثار داشتیم و پروفایل اقتصادی برای فیلمها تهیه شد. ۸۰ درصد از تخمینی که ما سال گذشته در مورد اکران فیلمها داشتیم، محقق شد و از هفت فیلم جشنواره سی و دوم، شش فیلم اکران شدند و در مجموع سال ۹۸، ۹ فیلم سینمایی کودک و نوجوان روی پرده رفتند.
تابش در پاسخ به این سوال که آیا واهمهای از امکان قاچاق فیلمها در شرایط برگزاری آنلاین جشنواره وجود دارد یا خیر، افزود: امسال ۱۲ فیلم بلند داستانی روی پلتفرمها نمیآیند، اما ترس از قاچاق فیلمها در اکران آنلاین در تمام دنیا وجود دارد در ایران هم همینطور است. ما هیچ اجباری برای اکران آنلاین فیلمهایی که ثبتنام کردند، نداشتیم و صاحبان آثار، شرایط را پذیرفتند. ما هم درآمد اکران آنلاین را به صاحبان آثار اختصاص میدهیم. همچنین حق نمایش (اسکرین فی) دو یا سه باره برای آثاری که میخواهند اکران آنلاین شوند، متناسب با زمان فیلم به هر اثر اختصاص میدهیم.
مدیر عامل بنیاد سینمایی فاربی درباره بخش بینالملل جشنواره سیوسوم اظهار داشت: بخش بینالملل هم به صورت آنلاین برگزار میشود و پنلهای مشترک به صورت مجازی برگزار میشود. همچنین لینک فیلمها را برای داوران بینالمللی ارسال میکنیم تا آثار مورد داوری قرار گیرند. در مجموع ۲۰ فیلم رئال و انیمیشن قضاوت میشوند. ۲۰ فیلم جدید و روز دنیا هم که برای مخاطب ایرانی تازگی دارد در پلتفرمها، برای نمایش برنامهریزی شده است.
آرش آصفی , بابک حمیدیان , پوریا پور سرخ , حسن پورشیرازی , رستاخیز , زهره حمیدی , سروش گودرزی , شقایق فراهانی , فرهاد قائمیان , لیلا بلوکات , مهتاب کرامتی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.