امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
آسیب های غفلت از سلامت روان کودکان در روزهای کرونایی
یک مشاور روانشناس، با توجه به تعطیلی مهدهای کودک و قرنطینه های طولانی مدت بچه ها در منزل، بر ضرورت آموزش های مجازی کودکان در شرایط کرونایی تاکید کرد. به گزارش پایگاه خبری خط سوم هنر به نقل از خبرگزاری مهرمحمد صابری مشاور روانشناس و نویسنده مجموعه کتابهای تربیتی، اظهار داشت: درحال حاضر به دلیل […]
یک مشاور روانشناس، با توجه به تعطیلی مهدهای کودک و قرنطینه های طولانی مدت بچه ها در منزل، بر ضرورت آموزش های مجازی کودکان در شرایط کرونایی تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری خط سوم هنر به نقل از خبرگزاری مهرمحمد صابری مشاور روانشناس و نویسنده مجموعه کتابهای تربیتی، اظهار داشت: درحال حاضر به دلیل تغییر الگوی ویروس کرونا و گسترش این بیماری در بین کودکان، شاهد خودمحبوسی اختیاری در سطح جامعه هستیم که البته همین امر باعث شده تا بچهها نه تنها در مهدهای کودک، بلکه در محوطهها و پارکها نیز کمتر حضور داشته باشند و با همسن و سالان خود در تعامل نباشند که این موضوع آنها را پرخاشگر، بهانه گیر و بی حوصله کرده است.
وی تصریح کرد: سن کودکی فرصت مناسبی برای یادگیری و آموزش است و بچهها مشتاقانه در جستجوی درک محیط و یادگرفتن چیزهای جدید هستند در حالی که این روزها به دلیل حضور طولانی مدت بچهها در محیطهای کوچک آپارتمانی، اصطکاک والدین با فرزندان و دعوا کردن مرتب آنها افزایش یافته است.
این روانشناس ادامه داد: در چنین شرایطی آموزشهای آنلاین و مجازی میتواند علاوه بر سرگرم کردن کودکان، روند یادگیری، تعلیم و تربیت آنها را ارتقا ببخشد، بستری که در حوزه آموزش کودک باید جدی گرفته شود.
صابری اضافه کرد: مربیان مهدهای کودک میتوانند محتواهای آموزشی را در قالب کلیپهای مختلف شامل استفاده از روشهای تدریسی نمایشی و صوتی، آموزش شعر، سورههای قرآنی و داستان و کاردستی را تهیه کنند و در فضای مجازی ارائه میدهد، همانگونه که مدارس برای آموزش دروس از بستر فضای مجازی بهره میبرد کودکان نیز میتوانند به فراخور شرایط خود آموزشهای لازم را ببینند.
وی با بیان اینکه در شرایط کرونا علاوه بر سلامت جسمی باید روان کودک را سالم نگه داشت، افزود: ذهن کودک پیوسته در حال کنجکاوی و جستجو است درحالی که چندماه است که تمام توان مسئولان بهداشتی، سلامت جسمی جامعه شده و مسئولان آموزشی، فراهم کردم بستر تدریس برای دانش آموزان و دانشجویان است و در این بین کمتر به موضوع تعلیم و تعلم و رفع نیازهای تفریحی و سرگرمی کودک پرداخته شده درحالی که باید به جامعه خردسالان نیز توجه شود.صابری خاطرنشان کرد: آموزش مجازی در شرایطی فعلی که امکان برقراری کلاسها و دایر شدن مهدها وجود ندارد و در زمانهایی که کودکان بیشتر وقت خود را در خانه سپری میکنند و ممکن است منجر به خستگی آنها شود میتواند در فراهم کردن لحظاتی شاد برای کودکان مؤثر باشد.
سرگرم کردن کودکان در کرونا , سرگرمی , سینما , سینما کودک , کتاب کودک , کرونا , کودک , کودک در کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.